Klanten portaal

        

Plant Products
is ontstaan uit de samenwerking tussen Pietersen Elektriciteit B.V. en EATON Crouse-Hinds. Plant Products opereert in de gehele Benelux met als werkgebied de On- en Offshore en Petrochemie, maar leveren ook aan groothandels en installateurs.
Zij zijn gecertificeerd volgens het kwaliteitssysteem ISO:9001 en hebben alle certificeringen om volgens de ATEX en IEC Standards te werken.

Plant Products heeft twee afdelingen; de assemblage afdeling- en verkoopafdeling van explosieveilige producten. Tevens heeft Plant Products ATEX gecertificeerd personeel in dienst die u kunt helpen bij eventuele ATEX werkzaamheden. Hierdoor waarborgt u dat uw installatie volgens de ATEX richtlijnen word gemaakt.
Doordat Plant Products een volledige voorraad hanteert kan het zowel kleine aanvragen als grote projecten binnen 1 à 2 weken leveren of indien nodig is in overleg dezelfde dag nog leveren.


 

footerlogo


Crouse-hinds by Eaton:

Al meer dan 100 jaar staat CEAG voor duurzame innovaties van Cooper Crouse-Hinds waarop u kunt vertrouwen. De marktleider in producten voor gebruik in extreme omstandigheden en explosiegevaarlijke installaties. De fabrieken in Duitsland, Engeland en Spanje, produceren een breed scala aan explosieveilige producten, systemen en componenten. Met trots mogen wij zeggen dat we hun Cap partner zijn in het verzorgen van op maat gemaakte klemmenkasten; Alle GHG series en Stainles Steel, maar ook een partner in het leveren van hun componenten en Capri wartels.