Diensten

Persoonlijk contact of meer informatie?

Bel dan met (010) 434 32 66. Of vraag direct een offerte aan voor installatietechniek of voor inspecties! Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Installatie techniek

Pietersen Elektriciteit B.V. is een erkend installateur in de elektrotechniek, wij zijn ISO9001, Scios, Kiwa-BMI alsmede VCAP gecertificeerd. Wij hebben al ruim 100 jaar ervaring in deze branche. Wij helpen u graag bij advies, engineering/design en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van elektrotechnische- en meet- & regelinstallaties.

> Lees meer over Installatie techniek

Safety techniek

Pietersen Elektriciteit B.V. is bij uitstek uw partner waar het gaat om alle denkbare technische beveiligingsoplossingen, wij zijn Kiwa-BMI gecertificeerd. Wij helpen u graag bij advies, engineering/design (moet engineering hier dan ook niet uit?) en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van veiligheidsinstallaties. Hierin maken we een onderverdeling, zoals hieronder is aangegeven.

> Lees meer over Safety techniek

Technische dienst

Pietersen Elektriciteit B.V. is uw partner waar het gaat om ondersteuning van uw Technische Dienst. We ondersteunen onze opdrachtgevers graag met industriële monteurs.
.
.

> Lees meer over Technische dienst

Inspecties

Elektrische installaties en arbeidsmiddelen kunnen in de loop der tijd verslechteren door veroudering, verkeerd gebruik en/of overbelasting, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Het is daarom van groot belang om deze installaties periodiek te laten inspecteren en/of keuren.

> Lees meer over Inspecties en keuringen