Overige inspecties

Verder dan Elektrisch Materieel

Bij ons gaan veiligheidsinspecties verder dan alleen elektrisch materieel. Naast de eerder genoemde inspecties voor Elektrisch Materieel, Zonnestroominstallaties, en andere technische installaties, bieden wij ook uitgebreide keuringen voor essentiële veiligheidsuitrustingen in uw bedrijf.

Noodverlichting: Een Belangrijke Veiligheidsmaatregel

Onze inspecteurs kijken kritisch naar uw noodverlichtingssystemen. Noodverlichting is cruciaal voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers in geval van stroomuitval. We beoordelen de correcte werking, plaatsing en dekking van de noodverlichting, waarbij we voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Rolsteigers: Veilig Werken op Hoogte

Veilig werken op hoogte is essentieel, en rolsteigers spelen hierbij een belangrijke rol. Onze inspecties omvatten een grondige evaluatie van de conditie, stabiliteit en algehele veiligheid van rolsteigers. We zorgen ervoor dat uw rolsteigers voldoen aan de vereiste normen, waardoor uw werknemers met vertrouwen op hoogte kunnen werken.

Valbeveiliging: Bescherming tegen Vrije Val

Valbeveiligingssystemen zijn van vitaal belang om ernstige ongevallen te voorkomen. Onze inspecteurs controleren de installatie, integriteit en functionaliteit van uw valbeveiliging. Of het nu gaat om ankerpunten, leeflijnen of andere valbeschermingsmiddelen, wij zorgen ervoor dat alles in overeenstemming is met de geldende voorschriften.

Trappen en Ladders: Treden naar Veiligheid

Trappen en ladders behoren tot de meest gebruikte hulpmiddelen op de werkvloer. Onze inspecties richten zich op de stabiliteit, draagkracht en algemene veiligheid van deze klimhulpmiddelen. We controleren of ze geschikt zijn voor hun beoogde doel en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Veiligheid op Alle Fronten

Of het nu gaat om elektrische installaties, zonnestroomsystemen, noodverlichting, rolsteigers, valbeveiliging, trappen of ladders – wij streven naar een alomvattende benadering van veiligheid. Onze inspecties bieden niet alleen conformiteit met voorschriften, maar benadrukken ook proactieve maatregelen om de veiligheid van uw werkomgeving te optimaliseren.

Ons Team van Gecertificeerde Inspecteurs

Ons team van gecertificeerde inspecteurs is gespecialiseerd in diverse veiligheidsgebieden en beschikt over uitgebreide kennis van de geldende normen en voorschriften. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke veiligheidsuitdagingen heeft, en onze inspecties worden op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Betrouwbaarheid en Efficiëntie

Naast het waarborgen van de veiligheid streven wij naar betrouwbaarheid en efficiëntie in onze inspectieprocessen. Wij geloven dat proactieve veiligheidsmaatregelen niet alleen uw werkomgeving verbeteren maar ook bijdragen aan een soepele bedrijfsvoering.

Kies voor veiligheid op alle fronten, kies voor Pietersen Inspecties!

Vraag direct een offerte aan!

Vraag via dit formulier eenvoudig een offerte aan voor een keuring of een inspectie. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd bellen met (010) 434 32 66 en vragen naar de afdeling inspecties.

Werkzaamheden *