Inspecties en keuringen

Elektrische installaties en arbeidsmiddelen kunnen in de loop der tijd verslechteren door veroudering, verkeerd gebruik en/of overbelasting, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Het is daarom van groot belang om deze installaties periodiek te laten inspecteren en/of keuren. Met inspecties volgens Scios, gebaseerd op de NEN 3140, inspecties van noodverlichting en keuringen van klimmaterieel kunnen de veiligheidsrisico’s worden geminimaliseerd. Bovendien voldoet u als werkgever hiermee aan de eisen vanuit de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet).

Pietersen Elektriciteit B.V. heeft tevens de afdeling Inspecties verder uitgebreid! Wij zijn al geruime tijd SCIOS gecertificeerd voor de scopes 8, 9, 10 en 11 (ATEX). En zeer binnenkort ook voor Scope 12.

Scopes 8 en 9
Scope 10
Scope 11 (ATEX)
Scope 12
Overige inspecties

Vraag direct een offerte aan!

Vraag via dit formulier eenvoudig een offerte aan voor een keuring of een inspectie. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd bellen met (010) 434 32 66 en vragen naar de afdeling inspecties.

Werkzaamheden *